top of page
Hosp-op-room

Hosp-op-room

121

121

 

 

Индикатори и траки

 

За сигурен мониторинг на критичните параметри

во циклусот на стерилизација, Wipak Medical нуди

широк спектар на високо квалитетни производи.           

Јасно контрастирачки промени на боја пред и после стерилизација помагаат да се детектираат неисправности или грешки при полнење на стерилизаторот.  

Трајната боја овозможува продуктите да се чуваат како документација. 

 

Повеќе параметарни ленти

се ставаат во секое пакување при секое полнење на стерилизаторот 

AC лентата менува боја од бела во црна за да ја потврди точната температура на процесирање, време и влажност .

EO лентата менува боја од  лила во зелена за да ја потврди точната температура, време, влажност и концентрација на гас. 

 

Дневни Тест Листови

За Bowie & Dick тестирање со традиционално текстилно пакување 

Менува боја од црна во бела за да потврди точна температура, време и влажност

.  

Дневни Тест Пакувања

За Bowie & Dick тестирање.

Компактни, за едно користење, нема потреба од припрема

Заштедуваат пари и место.

Индикаторниот лист менува боја од бела во црна за да потврди точна температура, време и влажност  

 

Ленти за стерилизација

Индикаторни траки со ПАРЕН индикатор кој ја менува бојата од бела во кафеава.

Индикатор трака со EO гас индикатор менувајќи боја од лила во зелена .

Индикатор траки со ТОПОЛ ВОЗДУХ индикатор менувајќи боја од плава во црна..

Неутрални трака за затварање без индикатор .

Диспензер за траки со една ролна

Продукти

AC – Парна Лента

EO – Гас Лента

DT – Дневен Тест Лист

DP – Дневно Тест Пакување

Индикатор трака

Неутрална трака

Диспензер

bottom of page