top of page
118223139_614210872465327_81060129550452
Ecolab Makedonija
Proverka na Higiena
mmg_disinfector_airport_check_in_cover_r
Servisni Poseti

КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ И СОВЕТИ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА И ЗАШТИТА ОД КОРОНА ВИРУСОТ

QSR_Coronavirus_FactSheet_MK_001.jpg
10312.8_Coronavirus_Guidance_Document_MK
Ecolab_Covid-19_Handwashing_Infographic2
Ecolab_Covid-19_Hard_Surfaces_Infographi
Ecolab_CORONAVIRUS 2019-nCoV - MK_001.jp
Infection Prevention_Full Service Restau
Infection Prevention_Hospitality_001.jpg
Infection-Prevention_Commercial-Faciliti
Ecolab use of ESS Sprayer device. preved
depliant-e-spray_electrostatic_en_ae_001
depliant-ksanex_en_ad_001.jpg

КОМПЛЕТНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ ЗА ХИГИЕНА И ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА ВАШАТА УСТАНОВА ИЛИ ОБЈЕКТ

ММ Хоспитал Хигиена е овластен застапник и дистрибутер за територијата на Македонија на светски реномирани производители во сегментот на Хигиена, Дезинфекција и Стерилзација меѓу кои спаѓаат: Ecolab, Wipak, Neomedic, Sun Shoes,  WarwickSasko , Primus, Fimap, Santoemma и TTSystem.

 

Сите наши производи и услуги ги исполнуваат сите барања на меѓународните стандарди и регулативи,а проиводите кои ги продаваме се продаваат во повеќе од 100 земји во светот.

 

Нашите решенија во сегментот на хигиената и дезинфекцијата овозможуваат посредно да се грижиме за здравјето на луѓето оневозможувајќи и сведуваќи ја можноста за кросконтаминација и инфекции на минимум.

 

Освен информациите за бенефитите и начините на употреба на нашите производи, ние нудиме редовни посети,едукација, совети и обука за примена на стандарди, процеси и протоколи во сегментот на Хигиена, Дезинфекција и Стерилзација.

НАШАТА ФИЛОЗОФИЈА

ММ Хоспитал Хигиена е специјализирана компанија стратешки посветена на индиректната грижа на здравјето на луѓето,овозможувајќи највисоко ниво на услуги и производи на задоволни нашите клиенти со препознатлива предност во однос на останатите,а која се должи на специјализираноста, професионалниот и едукативен пристап во однос на употребата и бенефитите на нашите производи и услуги во сегментот на Хигиена и Дезинфекција.

НАШАТА ВИЗИЈА

Визија на ММ Хоспитал Хигиена е да биде лидер на македонскиот пазар, како специјализирана современа професионална компанија со препознатливо име кое асоцира на професионалност,стручност и посветеност во исполнувањето и воспоставувањето на највисоки стандарди во сегментот на Хигиена и Дезинфекција.

MM Hospital Higiena ISO   9001 : 2015 CERTIFIED COMPANY

                                            ISO 14001 : 2015 CERTIFIED COMPANY

bottom of page