top of page
Ecolab Makedonija

Ecolab Makedonija

ECOLAB Makedonija

ECOLAB Makedonija

Ekolab Makedonija

Ekolab Makedonija

EKOLAB MAKEDONIJA

EKOLAB MAKEDONIJA

КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ И СОВЕТИ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА И ЗАШТИТА ОД КОРОНА ВИРУСОТ

QSR_Coronavirus_FactSheet_MK_001.jpg
10312.8_Coronavirus_Guidance_Document_MK
Ecolab_Covid-19_Handwashing_Infographic2
Ecolab_Covid-19_Hard_Surfaces_Infographi
Ecolab_CORONAVIRUS 2019-nCoV - MK_001.jp

ECOLAB ПАРТНЕР КОЈ РАЗБИРА КАКО ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ СИГУРНА И БЕЗБЕДНА БОЛНИЦА

 

ECOLAB е светски водечки производител на средства за хигиена,здравствена заштита, безбедност на храна,концепти и поврзани услуги.

Нашите кориснички програми Ве обезбедуваат со Чисти, Безбедни и Ефикаснирешенија кои го намалуваат ризикот од болнички инфекции и ја зголемуваат оперативната ефикасност. 

Комбинацијата од докажани програми, ергономична опрема како и тренинг и услуги Ви помага да уживате во:

  • Чиста и безбедна околина за пациенти, персонал и посетители

  • Решенија за спречување на ширење на микроорганизми

  • Апатогени инструменти за операција 

  • Светли чисти подови и површини

  • Сјајни и без патогени микроорганизми стакла, области за подготовка на храна

  • Хигиенски и безбојни платна и прекривки

bottom of page