top of page
Hosp-op-room

Hosp-op-room

121

121

Индикатори и траки

WIPAK - Повеќе од пакување

 

WIPAK нуди иновативни стерилни бариера материјали и high-end производ решенија. 

WIPAK е основана во 1960-тите кога визионерски Финска базирани Wihuri група која ги препознава тренд на брзо растечкиот потрошувачка на спакуванта свежа храна. Неодамна WIPAK започна со медицински решенија и лансираше иновативни пакувања за потребите во стерилизацијата. Пристапот на WIPAK се базира на постојано и внимателно следење и разбирање на потребите на клиентите и напорно работејќи на производи кои нудат сигурени перформанси и безбедна употреба на истите.

Пакување во Болници

STERIKING ® продуктите за пакување се развиени и дизајнирани за да обезбедат оптимална сигурност за употреба во болници и други здравствени установи.

Видот на пакување кое се користи е од голема важност за рационално и ефикасно снабдување со  стерилни услуги .

Нашата филозофија е: стерилнoст е апсолутен услов. Нема место за компромиси!

 

Добро дизајнирана и правилно користено стерилизационо пакување придонесува за ефективна стерилизација и безбедно ракување со сите предмети се до моментот кога тие ќе се искористат.

Пакувањето мора да остане изолирано од бактерии и да овозможи асептичка презентација на спакуваниот производ.

Безбедноста На Пациентот На Прво Место

 

Сите производи се направени според највисоките стандарди во критичните аспекти од механичка, хемиска, биолошка јачина  и безбедност при користење на продуктот за целта за која е наменет односно за стерилизација

bottom of page