top of page
Hosp-op-room

Hosp-op-room

121

121

Прозирни Кеси и Ролни

 

За пакување инвидуални инструменти,

помали сетови и други предмети

 

• Лесна идентификација на содржината преку транспарентната пластична фолија.

• Уникатната Мулти-Х фолиена конструкција ја подобрува цврстината и флексибилноста на фолијата.

• Намалената дебелина на фолијата заштедува енергија и го намалува отпадот 

• 70 грамската хартија нуди супериорна бариера против контаминација до пред користење.

• Прецизни, контрасни процесни индикатори за пареа, ЕО гас и формалдехид се достапни .

• Испечатените индикатори се подложни на истите стерилизациони услови како и спакуваниот  продукт.

• Сите индикатори се позиционирани надвор од фактичката област за пакување за да се спречи контаминација од мастилото да стигне до продуктот  

• Видливите зелени безбедносни затварачки дозволуваат брза визуелна проверка на нивниот интегритет

• Силни, издржливи, повеќелиниски затварачи. .

• Материјалите соодвестсвуваат со сите интернационални стандарди.

• Чисти отварање на пакувањето без остатоци од фибер влакна осигуруват безбедна презентација на стерилните продукти

• Големата разнивидност на стандардизирани величини дозволува оптимален избор за точна големина на пакување за секој предмет и за намени каде се пакува дупло.

 

Продукти

S – Рамни Кеси

B – Кеси со фалта

R – Рамни ролни

RB – Рамни ролни со фалта

 

 

 

bottom of page