top of page

ЛИСТА НА ДЕЛ ОД НАШИТЕ КЛИЕНТИ

download.png
logomobile1.png
logo.png

• ПЗО Kлиничка Болница Аџибадем Систина - Скопје

ПЗО Специјализирана болница за гинекологија и акушерство ПЛОДНОСТ- Битола

ПЗО Специјализирана болница за нефрологија и дијализа ДИАМЕД- Скопје

• ПЗО Поликлиника Прима Медикал Центар -Скопје

• ПЗО Болница РЕМЕДИКА-Скопје

• ПЗО СИСТИНА НЕФРОПЛУС

• Поликлиниката Нова Медикал Груп​

• ПЗО Специјализирана болница за очни болести Систина Офталмологија-Скопје

• ЈЗУ Универзитетска Клиника за гинекологија и акушерство -Скопје

ЈЗУ Универзитетска Клиника за детски болести - Скопје

• ЈЗУ Универзитетска Клиника за ортопедски болести - Скопје

• ЈЗУ Универзитетска Клиника за дигестивна Хирургија - Скопје

• ЈЗУ Универзитетска Клиника за aнестезија реанимација и интензивно лекување - Скопје

• ЈЗУ Универзитетска Клиника за уво, нос и грло- Скопје

• ЈЗУ Универзитетска Клиника за максилофацијална хирургија - Скопје

• ЈЗУ Универзитетска Клиника за кардиологија- Скопје

• ЈЗУ Универзитетска Клиника по хирушки болести – Св. Наум Охридски – Скопје

• ЈЗУ Универзитетска Клиника за пулмологија и алергологија- Скопје

• ЈЗУ Институт за белодробни заболувања кај деца- Скопје

• ЈЗУ Институт за ТБЦ- Скопје

• ЈЗУ Општа Градска Болница 8 Септември - Скопје

• ЈЗУ Специјална болница за Гинекологија и Акушерство Чаир - Скопје

• ЈЗУ Клиничка Болница Трифун Пановски- Битола

• ЈЗУ Општа Болница Борка Талески -Прилеп

• ЈЗУ Општа Болница-Струга

• ЈЗУ Општа Болница -Куманово

• ЈЗУ Клиничка Болница - Штип

• ЈЗУ Општа Болница -Велес

• ЈЗУ Општа Болница -Тетово

• ЈЗУ Општа Болница -Гевгелија

• ЈЗУ Општа Болница -Струмица

• ЈЗУ Општа Болница -Охрид

• ЈЗУ Општа Болница -Кичево

• ЈЗУ Центар за јавно здравје - Битола

• ЈЗУ Специјална Болница за ортопедија и трауматологија Св. Еразмо-Охрид

• ЈЗУ Завод за превенција, лекување и рехабилитација Св.Стефан-Охрид

Хотел Merriot - Скопје

Хотел RAMADA Plaza-Гевгелија

PRINCESS Casino - Гевгелија

Unique - Resort & SPA - Охрид

DoubleTree by Hilton  - Скопје

LL CATERING - Скопје

Хотел IZGREV - Струга

Македонија Турист  - Скопје

Хотел Holiday Inn - Скопје

Хотел TTC GANDPLAZA - Скопје

Хотел  Ibis Skopje City Center

• Хотел Романтик - Велес

• Хотел ПАРК - Струмица

• Хотел ГРАНИТ - Охрид

Хотел БЕТОН - Охрид

• Хотел ГРАНД М - Скопје

Ресторан Камник - Скопје​

Ресторан ШАЛОМ - Струмица

• Ресторан Бравос - Скопје

Fitnes & Spa SYNERGY - Скопје

М ПЛУС - Скопје

Ресторан КАЈ ЏИНО - Скопје

Хотел ЊУ СТАР - Скопје

Ресторан СТОБИ - Неготино

• Ресторан ПЕЛИСТЕР - Скопје

• СТЕЈЏ ПОДУКЦИЈА - Скопје

• ШАЛТЕР ДОМУВАЊЕ - Скопје

• ЈМ ХОРЕКА Компани  - Скопје

• ЕУРОМАЦ Хотели - Скопје

HIT Casino & Hotel - Дојран

M PLUS - Скопје

ДЕЛИЦИЈА Слаткарница - Скопје

Хотел СОЛУН- Скопје

Хотел Sirius Spa & Wellness - Струмица

• Vanila Food - Скопје

bottom of page