top of page
TC 12

TC 12

ECOLAB

ЕКОЛАБ ПАРТНЕР КОЈ РАЗБИРА КАКО ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ СИГУРЕН,ЧИСТ,БЕЗБЕДЕН,ДОЛГОТРАЕН ХОТЕЛСКИ ИЛИ РЕСТОРАНСКИ ТЕКСТИЛ

 

ЕКОЛАБ е светски водечки производител на средства за хигиена,здравствена заштита, безбедност на храна,концепти и поврзани услуги.

Самите се грижите за својот хотелски,ресторански или болнички текстил, грижливо го водите вашиот бизнис и го перете вашиот текстил во својот објект или што значи во својата „домашна перална“ Еколаб ви нуди комплетно решение кое ќе ви овозможи со леснотија да ги решавате сите секојдневни потреби и предизвици во одржувањето на вашиот текстил,Еколабовите решенија се избор на соодветни производи за професеионална употреба кои во комбинација со стручните знаења на нашиот тим ќе ви осигури чисти,сигурни и ефикасни програми за перење со адекватни протоколи во зависност од секој вид на текстил или вид на нечистотија со која би се соочиле при вашата секојдневна работа.

Многу важна работа, која за жал често се заборава е што со помош на Еколаб-ови решенија се овозможува продолжување на векот на траење на вашиот текстил што значи ваша финансиска заштеда истовремно овозможувајќи ви перење на ниски темератури које ќе ви овозможи зголемување на вашиот капацитет на перење и заштеда на електрична или друг тип на енергија во зависност од тоа која ја користите во вашата перална.

ЕКОЛАБ ПАРТНЕР КОЈ РАЗБИРА КАКО ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ СИГУРЕН,ЧИСТ И БЕЗБЕДНА ОБЈЕКТ

Ние разбираме дека чистотата е критична кога доаѓа во прашање заштитата на вашиот бренд. Чистотата влијае на перцепцијата, искуството и лојалноста на вашите гости и влијае на тоа што тие им го кажуваат на нивните пријатели и семејството. Затоа е важно да доследно испорачувате чист и свеж прв впречаток – притоа зголемувајќи ја сатисфакцијата на гостите и помаѓајќи да се зголеми вашата долна линија.

Треба да знаете дека...70% од гостите гласаат за чист текстил како за еден од топ 3-те фактори за сатисфакција на гостите

Програите за перење текстил во објекти на компанијата Еколаб, остварува резултати,
помага во контрола на трошоците и го поедноставува перењето текстил.

Постигнете очекувани резултати со комплетните наши решенија :
Чисто и безбедно
Способност да отстранува тврдо корни флеки ги отстранува проблемите со тврда вода
Ефикасно
Смалување на вкуните трошоци .Информации за формула за перење
Задоволни корисници
Продолжена свежина – помага да текстилот непрекинато го задржи оригиналниот осет и изглед
Одржливо
Позитивни влијае на  одржливост

ВО ЕВРОПА ПОВЕЌЕ ОД 10.000 ПЕРАЛНИ ВО ОБЈЕКТИ И ВЕРУВААТ НА ЕКОЛАБ

ЕКОЛАБ е глобално вклучен во перење на повеќе од 38 милиони тона текстил секој ден. 

bottom of page