top of page
TC 12

TC 12

ECOLAB

StainBlaster Rust Remover

Средство за отклонување на дамки од рѓа

Средство за отклонување на дамки на текстил пред перење со единствен метод на примена и формула која овозможува ефикасно отклонува дамки на база на метал.

  • За употреба на дамки од метал како што се железо и рѓа

  • Иновативна хемиска формула и целна сила за отклонување на дамки помага да 
    се елиминира потребата за повторно перење и предвремена замена на текстилот

  • Го оптимизира целовкупното работење и овозможува заштеда 
    во клучните области

StainBlaster Multi Purpose

Повеќе наменско средство за отклонување на дамки

Средство за отклонување на дамки на текстил пред перење со единствен метод на применаи комбинација на повеќе врсти на ензими овозможуваат ефикасно отклонување на дамки.

  • За употреба на најчести нечистотии како што се храна, маснотии, масло, мастило, крв, кармин и телесни нечистотии

  • Иновативна хемиска формула и целна сила за отклонување на дамки помага да се елиминира потребата за повторно перење и предвремена замена на текстилот

  • Го оптимизира целовкупното работење и овозможува заштеда во клучните области

bottom of page