top of page
TC 12

TC 12

ECOLAB
Ecolab - Професионални детергенти за перење 

TOPWASH

Универзален прашкаст детергент

Одлични резултати на перење ресторански и кујнски  текстил. Особено за стандарден тип на машини за перење текстил

 • Максимална ефикасност на перење остварен со зголемување на алкалноса и концентрацијата на активните супстанци

 • Голема ефикасност и при кратки програми

 • Максимално добри резултати на перење нечистотии од уље и маснотии

 • Голема моќ на избелување на база од активен кислород, посебно погоден за избелување дамки од кафе, чај. 

TOPWASH

Професионален гел

Целосно изграден детергент

 • Специјално развиен за комерцијален текстил

 • Специјално направен за комерцијални машини за перење

 • Максимално добри резултати на перење нечистотии од уље и маснотии

 • Погоден за сите видови на бел и обоен текстил, како и за било која температура

 • Содржи омекнувач на вода со што ја
  штити машината од каменец

bottom of page