top of page
Hosp-op-room

Hosp-op-room

Automation Siemens_healthcare

Automation Siemens_healthcare

shutterstock_29072446

shutterstock_29072446

SURGERY-HEALTHCARE-BC

SURGERY-HEALTHCARE-BC

WARWICK SASCo

Warwick SASCo e светски лидер во производство на долговечна медицинска пластика. 

 

Warwick SASCo воспоставен како семеен бизнис, фокусиран во снабдување на високо квалитетни медицински помагала од медицинска пластика за професионалци низ целиот свет.

Бенифитот во соработката Warwick SASCе што ќе добиете  подршка,совет или помош од пријателски, искусен и иновативен тим, кој е посветен на обезбедување за вас насите производи што ви се потребни и кога ќе ви бидат потребни.

bottom of page