top of page

Оптимална безбедност.

Безбедност. Прва помош.

Со помош на решението за Прва помош на Plum можно е да се минимизира бројот на несреќи на работното место,нивните лоши последици и помага за ефикасно работење на вашите вработени и компанијата.

При  секојдневната работа може да дојде до најразлични незгоди. Во овие ситуации важно е првата помош да биде брзаи професионална. Со  помош на големиот избор на наши производи. Ви  овозможуваме  лесно да може   да   постапите во   случајна мали исеченици, повреди, оштетување на очите, и сето тоа на хигиенски,сигурен начин заедно  со вашите  соработници .Нашата кутија за прва помош гарантира дека помош та секојпат ќе Ви биде при рака и во случај на мали повреди.

РЕШЕНИЕ ВО СОГЛАСНОСТ СО ПОТРЕБИТЕ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО.

Ви нудиме широк избор на производи за прва помош,  како што се

средства за испирање на очи, фластери,  паломи за чистење на рани итн. ..

Вие едноставно можете да ги изберете производите кои на Вам Ви се

потребни на Вашето работно место. Работите во канцеларија?

Во лабароторија каде се користат хемикалии? Во фабрика за преработка

на храна? Или можеби во работилница за поправање на автомобили?

Plum производите можат  многу да бидат корисни во било кое деловно

опкружување.

Речиси потполно го има изгубено видот поради лабавото црево

Hanstholm Fiskemelsfabrik ја има  развиено производната единица, но  пред неколку години

фабриката го немала на располагање средството за испирање на очи.Поради тоа еден од

вработените платил со висока цена:  кога едно од цревата станало лабави базата влегла

во двете очи, речиси целосно го изгубил видот. По незгодата фабриката започнала да обрнува

повеќе внимание на начинот на давање на прва помош. »Да би го имале во тоа време средство

за испирање на очите, како што е pH Neutral DUO, и оваа незгода би била помалку трагична.

Денес на нас ни е веќе при рака« рече раководителот за  набавка на компанијата,

Ronni Jorgensen

plumlogo.png
Plum 15.jpg
Plum 19.jpg
bottom of page