top of page

ECOLAB

ECOLAB Е ПАРТНЕР КОЈ РАЗБИРА КАКО ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ СИГУРНА И БЕЗБЕДНА БОЛНИЦА

 

ECOLAB е светски водечки производител на средства за хигиена,здравствена заштита, безбедност на храна,концепти и поврзани услуги.

Нашите кориснички програми Ве обезбедуваат со Чисти, Безбедни и Ефикаснирешенија кои го намалуваат ризикот од болнички инфекции и ја зголемуваат оперативната ефикасност. 

Комбинацијата од докажани програми, ергономична опрема како и тренинг и услуги Ви помага да уживате во:

- Чиста и безбедна околина за пациенти, персонал и посетители

- Решенија за спречување на ширење на микроорганизми

- Апатогени инструменти за операција 

- Светли чисти подови и површини

- Сјајни и без патогени микроорганизми стакла, области за подготовка на храна

- Хигиенски и безбојни платна и прекривки

Dezinfekcija na povrsini

Dezinfekcija na povrsini

Higiena vo Bolnica

Higiena vo Bolnica

Hosp-op-room

Hosp-op-room

Dezinfekcija na race

Dezinfekcija na race

WIPAK

WIPAK - Повеќе од пакување

 

WIPAK нуди иновативни стерилни бариера материјали и high-end производ решенија. 

WIPAK е основана во 1960-тите кога визионерски Финска базирани Wihuri група која ги препознава тренд на брзо растечкиот потрошувачка на спакуванта свежа храна. Неодамна WIPAK започна со медицински решенија и лансираше иновативни пакувања за потребите во стерилизацијата. Пристапот на WIPAK се базира на постојано и внимателно следење и разбирање на потребите на клиентите и напорно работејќи на производи кои нудат сигурени перформанси и безбедна употреба на истите.

Пакување во Болници

STERIKING ® продуктите за пакување се развиени и дизајнирани за да обезбедат оптимална сигурност за употреба во болници и други здравствени установи.

Видот на пакување кое се користи е од голема важност за рационално и ефикасно снабдување со  стерилни услуги .

Нашата филозофија е: стерилнoст е апсолутен услов. Нема место за компромиси!

 

Добро дизајнирана и правилно користено стерилизационо пакување придонесува за ефективна стерилизација и безбедно ракување со сите предмети се до моментот кога тие ќе се искористат.

Пакувањето мора да остане изолирано од бактерии и да овозможи асептичка презентација на спакуваниот производ.

Безбедноста На Пациентот На Прво Место

 

Сите производи се направени според највисоките стандарди во критичните аспекти од механичка, хемиска, биолошка јачина  и безбедност при користење на продуктот за целта за која е наменет односно за стерилизација

NEOMEDIC

Neomedic Limited е основана во 1997 со експлицитна цел да биде светски лидер во производство и снабдување на интергриран медицински потрошен материјал.

Одтогаш, Neomedic Limited стана една од најголемите ISO9001:2008, ISO13485:2003, CE и WHOPQS овластени производители и извозници на медицински потрошен материјалво Обединетото Кралство. 

Ова доведе до формирање на една светска мрежа на дистрибутери, со сегашно производство во над 60 пазари, вклучувајќи ги Европа, Близкиот Исток, Африка, Јужна Азија, Северна/Централна/Јужна Америка и Кариби.

WARWICK SASCo

Warwick SASCo e светски лидер во производство на долговечна медицинска пластика. 

 

Warwick SASCo воспоставен како семеен бизнис, фокусиран во снабдување на високо квалитетни медицински помагала од медицинска пластика за професионалци низ целиот свет.

Бенифитот во соработката Warwick SASCе што ќе добиете  подршка,совет или помош од пријателски, искусен и иновативен тим, кој е посветен на обезбедување за вас насите производи што ви се потребни и кога ќе ви бидат потребни.

SUN SHOES

Sun Shoes - Професионални Болнички Обувки

 

Sun Shoes e заштитена марка на компанијата Thermoshoe која е основана во 1972 година како фабрика на обувки од специјализирана за термопластични смеси.

Sun Shoes производите се заштитени со неколку патенти, како и тоа да  истите постојано се тестирани од страна на повеќето реномирани институции за  тестирање, како што CIMAC и Ricotest, со цел за да се обезбеди квалитет без компромиси.

Sun Shoes професионални болнички обувки погодни се за употреба во болничките установи, стоматолошките ординации, лабаротории,старечки домови, ветеринарни станици и аптеки.

bottom of page