top of page
TC 12

TC 12

ECOLAB
Ecolab - Професионални детергенти за перење со автоматско дозирање Ecobrite
Ecobrite Emulsion Clean
АЛКАЛЕН ONE- SHOT ДЕТЕРГЕНТ СО ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ 
 • Течен детергент со високи перформанси без оптички избелувачи.  

 • Постигнува исклучителни резултати веќе на 40°C. 

 • Успешно ги отстранува дамките од храна и маснотии . 

 •  Погоден за сите видови на машини и текстил (освен свила и волна). 

 • Без фосфати 

 • Без оптички избелувачи и парфеми 

 •  Го штити текстилот од наслаги од каменец и ја чува постојаноста на ткаенината.

Пакување

Канистер 20 кг.

Ecobrite Destainer
ТЕЧЕН ХЛОРЕН ИЗБЕЛУВАЧ

 • ​Отстранува повеќе видови на дамки и мувла

 • Високо ефективен кон пигментни дамки

 • Избелувањето е активно на пониски температури

 • Го прави белиот текстил уште побел и повеќе чист

Пакување

Канистер 20 кг.

Ecobrite Booster Plus
 
ТЕЧЕН АЛКАЛЕН ЗАСИЛУВАЧ 

 • Го засилува ефектот на перење и оne-shot (основните) детергенти 

 • Помага при отстранување на флеки, вклучувајќи флеки од масти и масла 

 • Одлично отрстранува обоени флеки. 

 • Спречува корозија на машините.

Пакување

Канистер 20 кг.

Ecobrite Perfect Clean
КОНЦЕНТРИРАН ИЗБЕЛУВАЧ НА
БАЗА НА КИСЛОРОД 

 • ​Избелувач на база на кислород за температура во распон од 40°C-70°C  

 • Ефикасен за сите видови дамки кои може да се избелуваат. 

 • Безбеден за употреба на обоен текстил. 

 • Погоден за сите видови на машини за перење.

Пакување

Канистер 20 кг.

Ecobrite Power Color
ТЕЧЕН ПОВРШИНСКИ ЗАСИЛУВАЧ 

 • Емулзионо средство за отстранување на масти и масла.. 

 • Исклучителна емулзиона моќ, особено за дамки од минерални масла

 • Ниско ниво на пена. 

 • Без оптички избелувачи.

Пакување

Канистер 20 кг.

Ecobrite Blue Soft
 
ТЕЧЕН ОМЕКНУВАЧ ЗА ТЕКСТИЛ

 • Погоден за сите видови на текстил  

 • Дава на текстилот исклучителна мекост,свежина и интензивен мирис 

 • Го спречува наелектризирањето и го олеснува пеглањето 

 • Го прави текстилот мазен

Пакување

Канистер 20 кг.

Softenit Dual EXXellence
ОМЕКНУВАЧ СО ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ 

 • Softenit dual EXXcellence дава на текстилот исклучива мекост и свеж интензивен  мирис  момент  после  употреба  поради  содржината  на  микро капсули. 

 • Го спречува електростатичкиот електрицитет и го олеснува пеглањето 

 • Погоден за сите типови на машини 

 • Погоден за сите видови на текстил 

 

Пакување

Канистер 20 кг.

bottom of page