top of page
121

121

Еколаб-овиот широк спектар на средства за дезинфекција на раце,површини и опрема како и високо прецизните системи за дозирање помагаат во осигурување дека стоматолозите можат да прегледуваат или лечат пациенти во безбедна околина.

Преку употребата на последната генерација на дезинфициенси на Еколаб базирани на високо активната компонента Glucoprotamin®, можете да комбинирате широк спектар на дезинфицирачка активност со одлични чистачки перформанси и избегнување на оштетување на чуствителните површини.

 

ВАШИ ГРИЖИ

  • Критичните површини мора да се одржуваат без инфекции

  • Cтоматолошката опрема треба да се исчисти и дезинфицира брзо за да се подготват за следниот пациент

  • Несоодветен избор на дезинфициенци кои не се компатибилни со материјалите на Вашите површини, може да доведе до брзо оштетување на Вашите инвестиции

bottom of page