top of page
Helios Brillant
СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ ПОВРШНИ ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК 
Helios brillant лесно отстранува наслаги од маснотии и воден каменец. 

• Чисто

- Отстранува нечистотии, маснотии и воден каменец од површини од нерѓосувачки челик

Безбедно

- Заштитува полирани површини 

Ефикасно 

- Интезивно чисти, во содејство со површини активни материи 

Подрачје на примена

 Чистење на површини од нерѓосувачки челик, хром, никел,
месинг, стаклокерамика, емајл отпорен на киселина. Helios Brillant може да се користи и за суво полирање и отстранување на нечистотии од стаклени и керамички површини. 
 

Пакување

6 x 750 мл. Helios Brillant шишиња со распрскуваќ  

bottom of page