top of page
Хигиена и нега на раце
Ecolab  Средства за хигиена на раце

Sapur A / Carpet A

Add some more info about this item...

СРЕДСТВО ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ДАМКИ ОД ТЕПИСИ 

Sapur A се користи за отстранување на дамки растврорливи во вода на пример од овошни сокови, кока кола, свежо кафе, чај и сладолед

 • Перформанс:
  - Детално елиминира водорастворливи дамки и допринесува вашиот тепих да изгеда беспрекорно

 • Ефикасност:
  - Без никакви потешкотии отстранува дамки од тепих погодно за секојдневно чистење

 • Безбедност:.
  - Прецизна и безбедна употреба, благодарејќи на ергономски  обликуваното шише со распрскувач. 

Sapur B / Carpet B

Add some info about this item

 

СРЕДСТВО ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ДАМКИ ОД ТЕПИСИ 

 

Sapur B се користи за остранување дамки на база на масла или масти како на пример од боја, ималин, путер, крем, паста за полирање на подови, катран

 • Перформанс
  - Детално ги елиминира сите дамки на база на масти и масла и допринесува вашиот тепих да изгеда беспрекорно.  

 • Ефикасност
  - Без никакви потешкотии отстранува дамки од тепих, погодно за секојдневно чистење.  

 • Безбедност
  - Прецина и безбедна употреба, благодарејќи на ергономски обликуваното шише со распрскувач.. 

Sapur Freeze / Carpet Freeze

Add some more info about this item...

 
ОТСТРАНУВАЧ НА ГУМИ ЗА ЏВАКАЊЕ
 
 • Перформанс
- Потполно ги отсранува гумите за џвакање и го враќа првобитниот изглед
 • Ефикасно
- Стапува на сила веднаш, за брзо отстранување
 • Безбедно
- Рачен Спреј за прецизно нанесување

Sapur Shampoo

Add some more info about this item...

 

ЗА ШАМПОНИРАЊЕ НА ТЕКСТИЛНИ ПОДЛОГИ И ТЕПИСИ


Се користи за длабинско чистење на теписи


• Не ги оштетува влакната


• Овозможува одлична заштита од повторно валкање


• Средството исклучително пени


• Има пријатен мирис


• Дава одлични резултати при чистење на сите видови текстилни површини

Sapur Spray-Ex

Add some info about this item

СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ ТЕПИХ СО ПРОЦЕС НА ПРСКАЊЕ - ЕКСТРАКЦИЈА

 • Пеформанс 

- Ефикасно чисти и истовремено е нежен кон влакната на тепихот
 

 • Ефикасно

- Без никакви потешкотии за отстранување на нечистотиите

 • Безбедно

- Прецизна и безбедна примена благодарејќи на ергономскиобликуваното шише за распрснување.  Woolsafe сертификат

Please reload

bottom of page