top of page
Oasis Pro 30 Premium
СРЕДСТВО ЗА ПОДОВИ
  • Перформанси: Oasis Pro 30 Premium ефикасно одмастува и чисти подови, плочки и други подови.

  • Ефикасно – Ниско пенливате технилогија ја зголемува ефикасноста на машините за чистење .

  • Безбедност:  -Oasis Pro 30 Premium помага да се намали ризикот на вработените со превенција на насобирање на масни наслаги на подовите кои се најчеста причина за излизгувања кои предизвукуваат повреди

  • Подрачје на применa- За сите водоотпорни подови  посебно за сјани и премачкани подови  при секојдневно чистење во единици со низок ризик и други единици при неделно чистење

Пакување

2x2 л. кеса

bottom of page