top of page
Oasis Pro 14  Premium
СРЕДСВТО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПОВРШИНИ СО НАНО ТЕХНОЛОГИЈА
  • Перформанси: Напредна нано-технологија за долго трајна чистота.

  •  Безбедно –Oasis Pro 14 Premium концентрираната кеса е затворена во дозаторот на Ecolab за да се спречи погрешно користење и да се осигура безбедноста на корисникот.  

  • Ефикасно – Поради заштитниот филм површините се чистат полесно.

  • Подрачје на применa- Oasis Pro 14 Premium е погоден за сите водено резистентни површини како стакла, огледала, не рѓосувачки челик, хром, бакар и глазирани површини.

Пакување

2x2 л. кеса

bottom of page