top of page
Oasis Pro 56 premium
НЕУТРАЛИЗАТОР НА НЕПРИЈАТНИ МИРИСИ
  • Перформанси: – Значајно го подобрува квалитетот на воздухот во собите оставајќи
    впечаток на чистота. 

  • Безбедно – Oasis Pro 56 Premium кесата со средствотот е сместена во дозирните уреди на Ecolab со цел да се спречи погрешна примена и да се осигура безбедно ракување 

  • Ефикасно – Непријатните мириски ќе бидат елиминирани неколку часови.

  • Подрачје на применa-  Неутралицира непријатни мириси во простории како и непријатни мириси од текстилни површини ( пример: фотељи и завеси ) 

Пакување

2x2 л. кеса

bottom of page