top of page
Oasis Pro 61 premium
КИСЕЛО СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА КУПАТИЛА
 • Перформанси:  – Едноставно, брзо и без триење ги отстранува наслагите од воден каменец,
  остатоците од сапун и други нечистотии.

 • Безбедно – Oasis Pro 61 Premium кесата со средство сместена во Ecolab-овиот уред за дозирање оневозможува погрешна примена и обезбедува сигурна ракување.

 •  Ефикасно – Редовната употреба на средството Oasis Pro 61 Premium го олеснува секојдневното одржување.

 • Подрачје на применa-  Oasis Pro 61 Premium лесно ги чисти санитарните површини како што се тоалетите,
  хромираните површини, плочки, лавабоа, вратата од туш кабините и остава освежувачки 
  мирис.
   

Пакување

2x2 л. кеса

bottom of page