top of page
Chromol
СРЕДСТВО ЗА ОДЖУВАЊЕ ПОВРШИНИ ОД 
ЗАРЃУВАЧКИ ЧЕЛ

Chromol негува и штити површини од зарѓувачки челик и остава сјајен заштитен филм кој спречува повторно валкање. Отстранува отисоци од прсти, трагови од вода и други помали нечистотии. После нанесување на Chromol водата се лизга и не остава траги 

• Чисто

- Ги штити површините од зарѓувачки челик, трагови од вода, отисоци од прсти и други нечистотии

Безбедно

- Специјална комбинација на масло кое формира единечен заштитен филм кој спречува повторно валкање
 

Ефикасно 

- Третираните површини се чистат лесно и брзо​

Подрачје на примена

Одржување површини од незарѓувачки челик како што се
работни површини, ѕидови, лифтови, надворешни страници на машина за перење садови и фрижидери и друго. 

Пакување

6 x 500 мл.  

bottom of page