top of page
Indur XL fresh
 
Неутрално средство за чистење подови

• Остава долготраен свеж мирис.

• Формира заштитен филм,отпорен на нечистотии.

• Нема несакан ефект од наталожување на слоеви.

• Силен ефект на чистење во комбинација со совршена нега

• Не содржи восок и сапуни.

• За сите водоотпорни,сјајни и полирани подови.

• Зелена боја.

Подрачје на примена

За сите водоотпорни подови  посебно за сјани и премачкани подови  при секојдневно чистење во единици со низок ризик и други единици при неделно чистење

Пакување

2 x 5 Л  ПЕ канситер во кутија               

12 x 1 Л флаша во кутија   

bottom of page