top of page
KitchenPro Wash’n Walk
Средство за чистење на подови без плакнење

Ги разградува масните наслаги од лизгавите кујнски подови, и на тој начин се намалува лизгањето и паѓањето

Намена

Ги разградува маснотиите, специјалните ензими ги разградуваат сите видиви на масти и маснотии

Непрекинато дејство, ензимите делуваат за време и после чистењето

Пакување

2 x 2 Л  во кутија   

bottom of page