top of page

Ecobrite Blue Soft

ТЕЧЕН ОМЕКНУВАЧ ЗА ТЕКСТИЛ

 

​​

 • Погоден за сите видови на текстил  

 • Дава на текстилот исклучителна мекост,свежина и интензивен мирис 

 •  Го спречува наелектризирањето и го олеснува пеглањето 

 •  Го прави текстилот мазен

Ecobrite Booster plus

 

ТЕЧЕН АЛКАЛЕН ЗАСИЛУВАЧ 

 

​​
 

 • Го засилува ефектот на перење и оne-shot (основните) детергенти 

 •  Помага при отстранување на флеки, вклучувајќи флеки од масти и масла 

 •  Одлично отрстранува обоени флеки. 

 •  Спречува корозија на машините.

Ecobrite Destainer

 

ТЕЧЕН ХЛОРЕН ИЗБЕЛУВАЧ

 

​​

 • ​Отстранува повеќе видови на дамки и мувла

 • Високо ефективен кон пигментни дамки

 • Избелувањето е активно на пониски температури

 • Го прави белиот текстил уште побел и повеќе чист

Ecobrite Emulsion Clean

АЛКАЛЕН ONE- SHOT ДЕТЕРГЕНТ
СО ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ 

​​

 • Течен детергент со високи перформанси без оптички избелувачи.  

 • Постигнува исклучителни резултати веќе на 40°C. 

 • Успешно ги отстранува дамките од храна и маснотии . 

 •  Го штити текстилот од наслаги од каменец и ја чува постојаноста на ткаенината.

Ecobrite Perfect clean

КОНЦЕНТРИРАН ИЗБЕЛУВАЧ НА
БАЗА НА КИСЛОРОД 

​​

 • ​Избелувач на база на кислород за температура во распон од 40°C-70°C  

 • Ефикасен за сите видови дамки кои може да се избелуваат. 

 • Безбеден за употреба на обоен текстил. 

 • Погоден за сите видови на машини за перење.

Ecobrite Power Color

 
ТЕЧЕН ПОВРШИНСКИ ЗАСИЛУВАЧ 

​​

 • Емулзионо средство за отстранување на масти и масла.. 

 • Исклучителна емулзиона моќ, особено за дамки од минерални масла

 • Ниско ниво на пена. 

 • Без оптички избелувачи.

опрема ( ЛЗО )

Softenit Dual EXXellence

 

ОМЕКНУВАЧ СО ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ 

​​

 • Softenit dual EXXcellence дава на текстилот исклучива мекост и свеж интензивен  мирис  момент  после  употреба  поради  содржината  на  микро капсули. 

 • Го спречува електростатичкиот електрицитет и го олеснува пеглањето 

 • Погоден за сите типови на машини 

 • Погоден за сите видови на текстил

Please reload

bottom of page