top of page

Лосиони за миење на раце и тело 

 

Manisoft®   

Manisoft® foam  

Карактеристики

   • Оптимална комбинација на составните компоненти

   • Пријатен за кожата, оптимален pH

   • Не содржи сапун

   • Внимателно одбрани мирисни компоненти

   • Посебно се препорачува за лица со чувствителна кожа

   • Амбалажата прилагодена според Еуро-диспезери

Употреба

   • За хигиенско миење на раце во работни единици, пред хируршко миење 

     или хигиeнска дезинфекција

   • Миење и туширање на цело тело

   • Во медицина, стоматологија, фармација и др

   • За вработените и пациентите

  Начин на употреба

   • Манисофт се нанесува на рацете и се втрива со малку вода. По миењето добро се плакне

   • Манисофт се нанесува на влажна крпа или сунѓер и се трие по влажна кожа

Пакувања

   • Шише за дозирање 24 x 500 мл 

   • Канистер 1 x 6 Л 

Тестиран за здравствена исправност во ЈЗО ЗЗЗ Скопје

Лаб.бр. 7841 од 24.11.2006 год.

Тестирана здравствена безбедност во ЈЗУ Институт за јавно здравје на РМ

Лаб.бр.11299 од 28.12.2009

Тестирана здравствена безбедност во ЈЗУ ЗЗЗ Куманово

Лаб.бр.4671 од 28.12.2009

bottom of page