top of page
Ecolab  Средства за конвектомати

Oven Cleaner Power

 
СРЕДСТВО ЗА АВТОМАТСКО ОДМАСТУВАЊЕ НА  КОНВЕКТОМАТИ
  • Перформанс
- Продира низ најтврдокорните, запечени остатоци
  •  Ефикасност
-Големата ефикасност на чистење го намалува трошокот на вода и труд.
  • Безбедност
- Големата ефикасност на чистење го намалува трошокот на вода и труд.

Oven Rinse Power

 

СРЕДСТВО ЗА ПЛАКНЕЊЕ ВО ИНТЕГРИРАНИ СИСТЕМИ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА КОНВЕКТОМАТИ

  • Перформанс

- Продира низ најтврдокорните, запечени остатоци

  • Ефикасност

- Големата ефикасност на плакнење го намалува трошокот на вода и труд

  • Безбедност

- Автоматски систем на чистење, нема допир со средството.

Please reload

bottom of page