top of page
Хигиена на равни и стаклени површини
Ecolab  Средства за хигиена на равни и стаклени површини

MAXX Brial2

СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ СТАКЛЕНИ И ДРУГИ ПОВРШИНИ, СО ГОЛЕМА МОЌ НА МОКРЕЊЕ
 • Перформанс

- Одлична компактибилност со материјалите спречува оштетување на површините

- Формула која не остава трагови

​​
 • Ефикасност

- Брзо отстранува нечистотии

- Ефикасен при ниски работни концентрации ( од 0.25% ) како би се смалиле трошоците за чистење

 • Безбедност

- Добра компактибилност со материјалите овозможува употреба на повеќето тврди површини отпорни на вода.  

- Производот не е класифициран како опасен спрема CLP    регулативата што значи дека при ракување не е потреба заштитна опрема.

Oasis Pro 40 Premium

ЧИСТАЧ НА СТАКЛО
 • Перформанси

–Остава брилијантна блескавост на стакло, огледала и прозорци.

 • БЕЗБЕДНО

– Oasis Pro 40 Premium концентратот се наоѓа во кеса која е затворена 
во Ecolab дозатор за да се спречи погрешно користење и да се осигура безбедност.

 • ЕФИКАСНО

– Лесното за користење средство за чистење на стакло ја зголемува продуктивноста на вработените

 • Подрачје на применa

-  Стакла, прозорци и огледала

Oasis Pro 14 Premium

СРЕДСВТО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПОВРШИНИ СО НАНО ТЕХНОЛОГИЈА
 • Перформанси

- Напредна нано-технологија за долго трајна чистота.

 • Безбедно 

- Oasis Pro 14 Premium концентрираната кеса е затворена во дозаторот на Ecolab за да се спречи погрешно користење и да се осигура безбедноста на корисникот.  

 • Ефикасно

– Поради заштитниот филм површините се чистат полесно.

 • Подрачје на применa

- Oasis Pro 14 Premium е погоден за сите водено резистентни површини како стакла, огледала, не рѓосувачки челик, хром, бакар и глазирани површини.

MAXX Windus C2

СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ СТАКЛО И ДРУГИ ПОВРШИНИ 

Перформанс

- Лесно отклонува маснотии оставајќи ги површините блескави и без трагови

 • Ефикасност

- Чистота без повторно пребришување 

 • Безбедност

- Производот не е класифициран како опасен спрема CLP    регулативата што значи дека при ракување не е потреба заштитна опрема.

Please reload

bottom of page