Incidin Plus MK

Incidin Plus MK

Incides N

Incides N

shutterstock_4422505

shutterstock_4422505

shutterstock_46731481

shutterstock_46731481

Clinil

 

Clinil е подготвен за употреба средство за чистење прозорци, стакло и сите современи површини, кој се нанесува преку растурање.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oasis Pro 42

Oasis Pro 42 е професионално средство специјално наменето за отстранување на нечистотија, чад,спреј за коса и мрсни наслаги. Не содржи амонијак. Обезбедува одлични резултати за стакло, огледала и плексиглас. Работи добро и во услови на многу тврда вода.

 

Пакуванје платични врекички од 2 L.

Brial® XL fresh

Brial XL fresh е средство за чистење, одговара за чистење на сите  површини како стакло, мермер, пластика, емајл, меламин и др. Исклучително погоден за чистење на гламурозна и чувствителни површини. 

Има долготрајно свежо мирис.

Brial® Top

 

Brial Top  е универзален детергент за чистење на сите подложни на миење површини како стакло, мермер, емајл, вештачки материјали и др. Производот чисти без да ги оштетува површините.

Brial® Action plus 

Brial Action plus е ефикасен препарат,кој обезбедува истовремено чистота, сјај и пријатно мирис на површините. Препаратот има сина боја на кодирања, карактеристична за универзалните препарати за чистење. Со Bril Action plus се постигнува брз ефект на чистење без оштетување на материјалите.