top of page
shutterstock_4422505

shutterstock_4422505

shutterstock_46731481

shutterstock_46731481

Clinil

 

Clinil е подготвен за употреба средство за чистење прозорци, стакло и сите современи површини, кој се нанесува преку растурање.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oasis Pro 42

Oasis Pro 42 е професионално средство специјално наменето за отстранување на нечистотија, чад,спреј за коса и мрсни наслаги. Не содржи амонијак. Обезбедува одлични резултати за стакло, огледала и плексиглас. Работи добро и во услови на многу тврда вода.

 

Пакуванје платични врекички од 2 L.

Brial® XL fresh

Brial XL fresh е средство за чистење, одговара за чистење на сите  површини како стакло, мермер, пластика, емајл, меламин и др. Исклучително погоден за чистење на гламурозна и чувствителни површини. 

Има долготрајно свежо мирис.

Brial® Top

 

Brial Top  е универзален детергент за чистење на сите подложни на миење површини како стакло, мермер, емајл, вештачки материјали и др. Производот чисти без да ги оштетува површините.

Brial® Action plus 

Brial Action plus е ефикасен препарат,кој обезбедува истовремено чистота, сјај и пријатно мирис на површините. Препаратот има сина боја на кодирања, карактеристична за универзалните препарати за чистење. Со Bril Action plus се постигнува брз ефект на чистење без оштетување на материјалите.

bottom of page