top of page
shutterstock_4422505

shutterstock_4422505

Hospital Toalet

Hospital Toalet

Toalet 4

Toalet 4

1213

1213

Into® Activ gel

Into Activ gel ги отстранува брзо и ефикасно калциумовите наслаги, нечистотија и тешко растворливи соли на урината. Производот е со конзистентност на гел, овозможувајќи оптимален задржување на препаратот по вертикални и наклонети површини. Има специјална комбинација киселина / површински активна материја, која обезбедува висока чистење способност.Into Activ gel има свеж мирис и има одлична компатибилност со материјалите. Погоден за секојдневно и основно чистење. Со црвена боја за кодирања за апликација.

 

Производот е наменет за професионална употреба.

Into® Forte

 

Into Forte е средство за дезинфекција и чистење на сите отпорни на киселина материјали, како керамички плочки, порцелан, мозаици, вештачки подови, стаклени покриви, тоалети и др. Ги отстранува успешно наслагите од загадувачи, остатоци од сапун и има свеж мирис.

 

Производот е наменет за професионална употреба.

Into® Top

Into Top е концентрирано средство за чистење на сите површини отпорни на киселини во санитарните простории,црвена боја на кодирање.

 

Производот е наменет за професионална употреба.

Into® XL fresh

Into XL Fresh е средство за чистење на сите водоотпорни подови. Производот е особено погоден за употреба на полирани подови, прекриени со емулсионен полимерен слој.

Производот е наменет за професионална употреба.

Into® WC

Into WC е средство за чистење на сите материјали отпорни на килеслина, како тоалетни школки, мијалници и писоари. Ефикасно отстранува бигор и наслаги од урина и 'рѓа. Истовремено  дезодорира и ги чисти површините под работ на тоалетната школка.

Производот е наменет за професионална употреба.

Into® Fresh

Into Fresh е средство за чистење на сите водоотпорни подови. Производот е особено погоден за употреба на полирани подови, прекриени со емулсионен полимерен слој.

Производот е наменет за професионална употреба.

bottom of page