top of page
Ecolab  Средства за хигиена и дезинфекција на површини во кујна

KitchenPro DUO

Мoќно, повеќенаменско средство за темелно чистење на сите кујнски површини и подови


 

 • Перформанс

 -Ефикасно и брзо отстранува маснотии и улје од површините  

 • Ефикасност

-Универзална примена: секојдневна употреба на порвршините и опермата, вклучувајќи шпорети и работни површини, ѕидови и подови

 • Безбедност 

-Затворен систем значи одсуство на директен контакт со концентратот

KitchenPro Des

Средство за темелно чистење и дезинфекција​
 • Перформанс

- Средство за дезинфекција испитано спрема EN стандардите со високо ниво на микробиолошка заштита

 • Ефикасност

- Истовремено чисти и дезинфицира  ​

 • Безбедност 

- Затворен систам значи одстуство на директен контакт со концентратот

Sirafan Speed

Спреј за брза дезинфекција без испирање, спремно за употреба
 
 • Перформанс

- Се суши без трагови и остава сјајни поврпини​

 • Ефикасно 

- Брза употреба, без потреба од плакнење

 • Безбедно

- Широк спектар на биоцидно дејствување спречува вкрстена контаминација и ја зголемува безбедноста

Helios Brillant

СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ ПОВРШНИ ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК 
Лесно отстранува наслаги од маснотии и воден каменец. 

 • Перформанс

- Отстранува нечистотии, маснотии и воден каменец од површини од нерѓосувачки челик

​ 

 • Ефикасност

- Интезивно чисти, во содејство со површини активни материи 

 • Безбедност

- Заштитува полирани површини

Chromol

СРЕДСТВО ЗА ОДЖУВАЊЕ ПОВРШИНИ ОД  ЗАРЃУВАЧКИ ЧЕЛ

Chromol негува и штити површини од зарѓувачки челик и остава сјајен заштитен филм кој спречува повторно валкање.​

 • Перформанс

- Ги штити површините од зарѓувачки челик, трагови од вода, отисоци од прсти и други нечистотии​

 

 • Ефикасно 

- Третираните површини се чистат лесно и брзо​

 • Безбедно

- Специјална комбинација на масло кое формира единечен заштитен филм кој спречува повторно валкање

Please reload

bottom of page