top of page
Hosp-op-room

Hosp-op-room

121

121

Спортски завои и потпирачи

 

Neosport  е  збир  на  специјално  дизајнираните  завои  и протези кои обезбедуваат стабилност  на  слабите  и  повредени  зглобови. 

 

Производната линија вклучува:

• Еластичен креп завој

• Креп завој

• Држачи на глуждот

• Држачи на лактот

• Држачи на зглобот на раката

• Држачи на коленотo

bottom of page