top of page
Hosp-op-room

Hosp-op-room

121

121

Neotulle е Neomedic брендирано име за прафински импрегнирани гази. 

Најмногу се користи за контакт со примарна рана и овозможува третман на ексудативни рани и исто така го намалува лепењето на раната за материјалот за покривање. 

bottom of page