top of page
Hosp-op-room

Hosp-op-room

121

121

Примиум шприцеви и игли за еднократна употреба

 

Neoject е спектар на шприцеви и игли за еднократна употреба со

користење на најдобрите   квалитетни материјали, кој нуди прецизна,

сигурна и релативно безболна комбинација на шприц и игла.

 

Производната линија вклучува :

• Премиум шприцеви за еднократна употреба во големина од 1ml, 2ml,

3ml, 10ml, 20ml, 30ml, 50ml и 60ml; во комбинација со  луер заклучување,

со врв кој се лизга или катетер врв , со или без монтирани игли

  

• Премиум игли за еднократна употреба од 16G до 27G

 

• Шприц со неповратен вентил за е.у.

 

• Сигуросен шприц за еднократна употреба

bottom of page