top of page
Hosp-op-room

Hosp-op-room

121

121

Доверливо решение за возрасно мокрење 

кое претставува комбинација на дискретен 

дизајн со супериорна впивливост и 

удобност

 

• Разновидна пелена која е едноставна за носење.

• Супер апсорбентната подлога осигурува влажноста од пелената да остане на место што подолг период

• Дискретниот елегантен дизајн обезбедува нормален начин на фукнционирање и живот на возрасните 

• Нежната, мазна, сува и без бактерии надворешна површина на пелената ја прави кожата здрава и мазна

bottom of page