top of page
Hosp-op-room

Hosp-op-room

121

121

Памучни Вати, Гази & Завои

 

Neosafe представува исклучителен спектар на медицински преврски кои се состојат од памук како што се апсорбентна  газа, апсорбетна памучна вата, WOW завои и најновите неткаени преврски со перниче. 

 

Производната линија вклучува:

     •   Апсорбетнтна памучна вата во ролни

    •    Апсорбентна газа во ролни

    •    Апсорбентна тампон газа

    •    Апсорбетна тампон  газа со детектирање на X-зраци

    •    Памучен WOW завој во ролна

    •    Сунѓер за лапаротомија

bottom of page